Tuesday, March 9, 2010

Luv this song..It's meaningful~

video

BUTTERFLY FLY AWAY by MILEY CYRUS

You tucked me in, turned out the light

Kept me safe and sound at night

Little girls depend on things like that

Brushed my teeth and combed my hair

Had to drive me everywhere

You were always there when I looked back

You had to do it all alone

Make a living, make a home

Must've been as hard as it could be

And when I couldn't sleep at night

Scared things wouldn't turn out right

You would hold my hand and sing to me

Caterpillar in the tree

How you wonder who you'll be

Can't go far but you can always dream

Wish you may and wish you might

Don't you worry, hold on tight

I promise you there will come a day

Butterfly fly away

Butterfly fly away (Butterfly fly away)

Got your wings, now you can't stay

Take those dreams and make them all come true

Butterfly fly away (Butterfly fly away)

You've been waitin' for this day

All along and known just what to do

Butterfly, Butterfly, Butterfly

Butterfly fly away

Butterfly fly away

Butterfly fly away

*SPECIALLY DEDICATED TO MAK AND ABAH

Thursday, March 4, 2010

.:Life:.

Hidup ni tak semudah yg disangka...

Dah, itu aje.

Wednesday, March 3, 2010

New Watch ^_^

Hai..
Tengah tensen pasal xleh study, so stop jap nak menaip kat cni.Boring asyik menaip comment kat fb and chatting kat google talk, so pindah menaip kat cni pulak lah.Ok, tadi pagi ada briefing PRO II.Fuhhh..Briefing je pon aku takot dah! Actually aku terlupa ada briefing, nasib baik Ady message aku..Hee..Dlm kepala otak aku ni cuma dah terpikir nak kuar kol 2 ptg ni ngn Ady sampai aku xpikir mende lain, sampai ada briefing pon xingat!Then, pukul 2 lebih camtu kitorang pon kuar la..Aku sebenarnya kuar nak cari gula je! Sebab aku geram! Banyak2 kedai (banyak ke?) kat depan USM ni bila aku tanya gula je, gula habis la ape la, xpernah jual gula la, dan sebagainya lah.Hish.So, aku ajak Ady p KB mall..Hahaa..Motif sgt kan?Nak cari gula je pon sampai KB mall.Sebenarnya aku nak kuar jap dari USM ni..Tu jela..Ady pon mmg suka bangat berjalan, maka org yg paling seswai utk aku ajak adalah dia.Nak dijadikan cerita, sampai kat KB mall, selepas beberapa jam, aku terjumpa n berkenan kat 1 jam tgn ni..Huhu.PINK! And ada ciri2 yg aku suka! Harga pon ok.So, tanpa pikir lama aku pon beli..Hahh! Puas hati n happy sbb dpt jam tgn yg penuh dgn ciri2 yg aku suka dgn harga yg berpatutan dan dapat jugak beli gula akhirnya.So, bolehlah aku wat teh O panas kegemaranku dlm bilik nnt.Ngeeee..Maka tersenyum lebarlah aku :D















My luvly new watch :D

Monday, March 1, 2010

PRO II

Hi everyone! :)
Hari ni dah 1 Mac 2010..Kejap je masa berlalu.Rasa mcm baru je beberapa hari yg lepas p celebrate new year kat Pantai Cahaya Bulan dgn Ady, Wan, Yana, Dib, Ihie, Kak Bet and Mira.Dan bila dah masuk bln Mac ni bermakna tinggal berapa hari je lagi aku nak exam PRO II.Ada la dlm 20 hari lagi.Fuhhh..Takot! Banyak lagi xcover nih.Tapi still lagi leh ada kat cni kan?Erm..Jap je ni..Tgn tengah gatai nak menaip kat blog nih.Nnt bila dah dekat sgt nak exam mesti terbiar jap blog ni.So, aku guna time ni lah..Ngehe..Ok lah, nak p study CVS ni.Daa~

Malam new year 2010
From left : Yana, Ady, Me, Ihie, Dib
Wan as the photographer..Ehe..



















Wan